Hirdetés

A Rust játékosszáma új csúcsot ért el

|

Néhány nagyobb streamer újra elővette a túlélőműfaj egyik legemlékezetesebb címét, ez pedig hatalmasat lökött a játék szekerén.

Hirdetés

A Rust újabb aranykorát éli, legalábbis a számok tanúsága szerint. A SteamDB adatai azt mutatják, hogy tegnap este 134 483-an játszottak a túlélőkalanddal, ami egy új csúcs a játék életében. A 2020-as év nagyja egész kellemesen telt a fejlesztők számára, tekintettel a 70 000 és 100 000 közötti játékosszámoknak, de a mostani pörgés még így is lenyűgöző egy olyan címtől, ami az előző évtized nagy részében velünk volt.

Hirdetés

A hirtelen jött növekedés a Twitch-streamereknek köszönhető. A Rust 1 millió körüli nézőcsúcsokat ér el újabban, mivel Shroud és xQc újra elővették azt, és beindítottak egy új közösségi szervert az angolul beszélő rajongótáboruknak. Külön érdekesség, hogy rengeteg spanyol nyelvű streamer is rápörgött a cuccra, és hozták magukkal a megdöbbentő méretű nézőseregeiket.

A fejlesztők egyébként folyamatosan szállítják a nagyobb frissítéseket. Decemberben érkezett a legutóbbi csomag, ami beépítette a teljes technológiai fejlesztésifa-rendszert. Érdemes lehet most visszatérni a játékhoz, ha az elmúlt években parkolópályára tettétek azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)