Hirdetés

A Rustler olyan, mintha egy középkori GTA lenne

|

A sandbox akciójáték Early Access címként már elérhető, később konzolokra is jön.

Hirdetés

Grand Theft Horse - ezzel a jellemzéssel is találkozhat az, aki felkeresi a Rustler adatlapját a Steamen. A korai hozzáféréssel már elérhető nyitott világú top-down akciójáték nem csinál belőle titkot, hogy a GTA stílusa és játékmenete előtt tiszteleg, amit egy történelmileg pontatlan középkori keretbe ágyaztak, és megfűszerezték egy kis Monthy Pythonra jellemző humorral.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a főszereplő neve simán csak Guy (Fickó), akinek a szülei lusták voltak megfelelő nevet adni neki. 

Antihősünk legfőbb célja, hogy megnyerje a nagy tornát és ezzel kiérdemelje a fődíjat, a hercegnő kezét., viszont a fejlesztők ígérete szerint a játékmenet során szabadon megtehetünk bármit. 

Hirdetés

Megtapasztalhatjuk a feudális igazságtalanságot, az inkvizíciót és a boszorkányüldözést, találkozhatunk végtelenül ostoba lovagokkal, változatos küldetéseket teljesíthetünk, terrorizálhatjuk a falusiakat, bárdot fogadhatunk fel, állatokat katapultálhatunk, lovakat köthetünk el, harcolhatunk karddal vagy számszeríjjal és még megannyi őrültséget követhetünk el. 

A Rustler egyelőre Early Access címként van fenn Steamen, de később jönni fog konzolokra is: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X és Nintendo Switch platformokon is számíthatunk rá. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)