Hirdetés

A Ryse: Son of Rome folytatása egy multiplatform cím lehet

|

A Crytek 2013-as csodájának folytatása itt-ott felbukkant már pletykaszinten, de most egy fokkal biztosabbá vált a létezése.

Hirdetés

Tavaly volt egy kisebb szivárgás, aminek köszönhetően nyilvánosságra kerültek a Crytek jövőbeli tervei. A dokumentumok emlegették a Ryse folytatását, de sokat nem tudtunk meg róla, azon kívül, hogy elvileg létezik. Ezúttal az Xbox Era oldal szerkesztője, Nick Baker mesélt a projektről, és egy egészen meglepő híre is volt azok számára, akiknek bejött a római kaland.

Fontos megjegyezni, hogy még mindig meg nem erősített információkról van szó, így a lentieket egyelőre mindenki kezelje is így.

Hirdetés

Nick elmondása szerint ő már tavaly júniusban hallott a Ryse 2-ről, ami még jóval az említett szivárgás előtt volt. Ez még önmagában kevés infó lenne, de állítása szerint azt is megtudta, hogy a folytatás egy multiplatform játék lesz.

"Az érdekes az egészben, hogy akármikor is jön - és tudom, hogy amit most mondok az elsőre értelmetlennek hangozhat -, egy multiplatform címről van szó, és nem Xbox exkluzívról. Szóval, ha tényleg jön ez a Ryse, akkor valószínűleg több gépre is megjelenik majd."

A szerkesztő elmondása szerint a forrása mutatott neki olyan képeket, melyek meggyőzőek voltak a bennfentes státuszát illetően. Mi szeretnénk is, hogy ne csak légből kapott pletyka legyen az egész, mert a Ryse 2-nek valószínűleg kevés esélye lenne exkluzívként a sikerre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)