Hirdetés

A Sackboy: A Big Adventure különleges kiadásait csak imádni lehet

|

Egy hosszabb bemutató mesél Sackboy új kalandjának részleteiről.

Hirdetés

A LittleBigPlanet játékok hősére építő platformer, a Sackboy: A Big Adventure lesz a PlayStation 5 egyik nyitócíme. Mivel a LittleBigPlanet az elmúlt évtized meghatározó franchise-a volt, bizonyára erre is rengetegen rákapnak majd az első napokban, de mielőtt a pénztárcátokhoz nyúlnátok érdemes lesz megnézni, hogy ez miben más, mint egy LBP, és hogy milyen kiszerelésekben lehet majd beszerezni.

Hirdetés

A Sackboy dizájnere, Ned Waterhouse mesél az új trailerben, ami egy 3 perces betekintést enged a játékmenetbe. A fejlesztő elmondja, hogy hogyan is dolgozták át a karakter teljes mozgását egy tradicionális platformerhez, és megmutat pár pályát az azokon található power-upok működésével együtt.

A játék két különleges kiadása rengeteg extrával lesz megtöltve. A Special Editionben van egy Sackboy plüss (tigrises pizsiben), egy művészeti album fizikai és digitális formában, egy zenei gyűjtemény, négy Sackboy kinézet (Detroit: Become Human - Connor, Ghost of Tsushima  - Jin, Days Gone - Deacon, és Death Stranding - Sam Porter Bridges), négy Sackboy Emote és 20 Sackboy avatár. A Digital Deluxe kiadásban csak a digitális tartalmak találhatók meg ezek közül.

A Sackboy: A Big Adventure megjelenése november 19-ére várható, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt kiadják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)