Hirdetés

A Sam & Max - The Penal Zone demo tölthető

|

A hidegvérű kutya és a vérengző nyúl nyomozópárosa újabb detektív-kalanddal jelentkezik.

Hirdetés

A hidegvérű kutya és a vérengző nyúl nyomozópárosa újabb
detektív-kalanddal jelentkezik. A nemrég napvilágra került trailer kapcsán Gyu már beszámolt a friss felvonás történeti hátteréről, így ezt most hanyagolnám.

A lényeg, hogy az előző két évad (illetve a Tales of Monkey Island) lelkes fogadtatásán felbuzdulva a TellTale Games már szállítja is a Steve Purcell klasszikusa továbbgondolásának harmadik évadját. A The Devil's Playhouse névre keresztelt szezon ismét 5 epizódra lesz osztva, mégpediglen:

1. The Penal Zone
2. The Tomb of Sammun-Mak
3. They Stole Max's Brain!
4. Beyond the Alley of the Dolls
5. The City That Dares Not Sleep

Úgy tűnik, a pár éve fellángolt, majd hamvában holt (illetve DLC-mániává mutálódott) epizodikus-szisztéma egyetlen nyertese a TellTale Games csapata. A Half-Life 2-t inkább hagyjuk, az Episode 3-t szerintem már csupán kényszerből kénytelen kiizzadni a Valve. Visszakanyarodva a TellTale-re, sikerüket egyrészt tehetségüknek köszönhetik (ne feledjük, hogy a csapat csupa Day of the Tentacle-ön, Zak McKracken-en, Full Throttle-ön és Monkey Island-en edződött ex-LucasArts-osból állt össze), másrészt egy szűk, de nagyon lelkes és hűséges kaland-rajongói körnek, akik töretlenül stabil fogyasztói bázist biztosítanak játékaiknak. Csak így tovább!

A demo a hivatalos honlapról tölthető (PC-s link a képernyő bal felső sarkában):

http://www.telltalegames.com/samandmax/thedevilsplayhouse

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)