Hirdetés

A Sárkányok háza évadzáróját is megidézi a World of Warcraft: Dragonflight cinematic trailer

|

Sőt, az Így neveld a sárkányodat is visszaköszön a látványos CGI előzetesből.

Hirdetés

Nyakunkon a Dragonflight, a kilencedik World of Warcraft kiegészítő rajtja, aminek a Blizzard jó szokása szerint egy pre-patch segítségével készíti elő a talajt. A két részre bontott tapasz első fele október 26-án élesedett Európában, a második pedig holnap fog. Ezt követően az előrendelőknek módjukban áll majd létrehozni első dachtyr karakterüket, és felfedezni a Waking Shores névre keresztelt új kezdőzónát.

Ugyanebből az alkalomból a Blizzard kiadott egy rövidebb cinematic trailert, amely kivételesen nem a történetmesélésre helyezi a hangsúlyt, hanem inkább hangulatot közvetít, és egyúttal megvillantja, mi minden vár majd ránk a kiegészítőben.

Hirdetés

Példának okáért sárkánylovaglás, ami ugyebár egyenlő a repüléssel, ráadásul már kezdettől keveredhetnek majd az ellentétes oldalon álló frakciók tagjai. Ahogy az előzetesben is látható, a vörös sárkányt megülő trollnak, és a kék szárnyas gyík nyergébe kapaszkodó törpének esze ágában sincs bántani egymást. Nem úgy a nyomukba szegődött gigásznak, aki a Raszageth the Storm Eater névre hallgat.

A World of Warcraft: Dragonflight november 28-án rajtol el. Ti ott lesztek majd az első sorban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)