Hirdetés

A Scorn az egyik leggusztustalanabb játék, amit láttunk

|

Az Ebb Software igyekszik kimaxolni a gyomorforgató élményt.

Hirdetés

A Scorn egy közösségi kalapozással készülő, elborult világba helyezett, belső nézetű horrorjáték lesz. A nyomasztó atmoszférával és gyomort próbáló környezettel bíró játék azt szeretné elérni, hogy úgy érezzük magunkat, mintha egy rémálomba csöppentünk volna. 

Hirdetés

Ebből az ocsmány, nyálkás és kihívást jelentő koncepcióból ad ízelítőt a legújabb trailer is, amely bemutatja, hogy egy kis létszámú szerb csapat, az Ebb Software mikre képes, ha olyan művészek ihletik meg őket, mint H.R. Giger, Franz Kafka, Jorge Luis Borges, Thomas Ligotti, J.G. Ballard, David Cronenberg és David Lynch. A Scorn alábbi előzetese egyúttal azt is hivatott prezentálni, hogy az Xbox Series X-szel milyen látványvilág érhető el, ez pedig magáért beszél: 

A Scorn PC-re és Xbox Series X-re készül, dátuma még nincs. Nektek bejön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)