Hirdetés

A Scorn lesz az első PC játék, ami támogatja a DirectStorage technológiát

|

Nem csupán az Xbox Series X konzolon fog extra gyorsan tölteni a horror-FPS.

Hirdetés

Nagyon várjuk már a H. R. Giger munkássága által inspirált horrorjáték, a Scorn megjelenését, ami nemcsak félelmetes atmoszférával, hanem brutális és gyomorforgató jelenetekkel is emlékezetes élményt nyújthat. A játékról júniusban kiderült, hogy komoly gépigénnyel rendelkezik, és szokatlannak tűnhetett, de a Scorn telepítéséhez és futtatásához mindenképpen szükségünk lesz SSD-re.

Azóta kaptunk egy újabb játékmenet bemutatót, és már a pontos megjelenési dátum is ismert, azonban a fejlesztőcsapat egy újdonságot is megerősített Twitteren. Kiderült ugyanis, hogy a Scorn lesz az első olyan játék PC-n, ami támogatja a Microsoft DirectStorage lehetőséget, vagyis az  Xbox Series X konzolban is működő, új generációs technológiát.

Hirdetés

Ennek lényege, hogy a leggyorsabb SSD-k esetében a szoftver kihasználja a teljesítményt, így a megbízható futtatás mellett jelentősen rövidebbek a töltési idők. A DirectStorage-hez PCIe 4.0 vagy 5.0 NVMe SSD szükséges, illetve DirectX 12 kompatibilitási támogatás. 

A Scorn október 21-én jelenik meg PC-re és Xbox Series S|X-re, illetve elérhető lesz a Game Pass kínálatában is a premier napjától fogva.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)