Hirdetés

A Sea of Thieves fejlesztői már a következő 5 évet is megtervezték

|

A Rare egyike azon ritka fejlesztőknek, akik ténylegesen értik, hogyan kell életben tartani egy szolgáltatás-alapú játékot.

Hirdetés

A Sea of Thieves idén ünnepli az 5. születésnapját, melynek örömére a srácok összedobtak egy méretes blogposztot annak múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A Rare még egy dokumentumfilmet is közzétett, ami már mindenki számára ingyen megtekinthető a YouTube-on.

Míg a játék születésének körülményein való merengés mindig kellemes nosztalgiával tölti el a rajongókat, a fő kérdés most is az, hogy mi jön majd ezután. A Rare-nek úgy tűnik, hogy már erre is megvan a válasza.

Hirdetés

Amikor a jövő került szóba, akkor a játék rendezője, Mike Chapman egyértelműen kijelentette, hogy megtervezték a Sea of Thieves következő öt évét is. Konkrétabb bejelentenivalója még nem volt, de azzal zárta le a szülinapi beszédet, hogy szerinte még akkor sem fognak végezni mindennel, ha megélik a 10. évfordulójukat.

A Rare-ben láthatóan megvan a lelkesedés, az elhivatottság és a kreativitás arra, hogy még hosszú évekig mozgásban tartsák a kalózokat. És ti visszatértek majd a tengerekre?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)