Hirdetés

A Season 3-mal tovább épül és szépül a Battlefield 2042

|

A fejlesztők még mindig nem engedték el a haldokló játék kezét.

Hirdetés

Szörnyen elkeserítő a Battlefield 2042 állapota, hiszen a megjelenés előtt a DICE marketingesei pontosan azt mutatták meg, amit látni, és azt mondták, amit hallani akartunk, a megjelenéskor viszont kiderült, hogy a franchise-tól teljesen idegen játékot készítettek, ami nem mellesleg nagyrészt működésképtelen volt, minden szinten.

Az elmúlt több mint egy évben számos frissítés érkezett, a Battlefield 2042 pedig egy egészen élvezetes játékká fejlődött, ezt csak tovább erősíti a Season 3 frissítés. Talán ez majd fellendíti a játékosszámot.

Hirdetés

A november 22-én érkező csomag először is egy rendkívül látványos, új pályát hoz a játékba, amin mindenki jól érezheti magát, legyen akár a járműves harcok, akár a gyalogos összecsapás szerelmese. A DICE persze tudja, hogy ez még megközelítőleg sem lenne elég, ezért felfrissítettek két korábbi pályát, reworköt kap Manifest és Breakaway is, továbbá végre átalakítják a specialist rendszert is, hogy újra úgy nézzen ki, mintha egy Battlefielddel játszanánk.

Az új szezonban szinte már Battlefield 2142-t idéző futurisztikus cuccok is helyet kaptak, mint az EMKV90-TOR tank, ami két különböző móddal rendelkezik: a vezető a mobility és a siege között váltogathat, utóbbiban a tank a földbe süllyeszti magát, mint egy telepített ágyú.

A frissítés új fegyvereket is hoz, összesen hármat, illetve bekerül egy dobókés, egy új katona és számtalan külső kiegészítő. November 22-én élesedik, az egyik pálya rework és a specialista rendszer átalakítása egy későbbi csomagban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)