Hirdetés

A Second Extinction dinói az arcodat is letépik

|

A Second Extinctionben egy háromfős csapattal darálhatjuk a dinókat, most pedig végre már azt is láthatjuk, mindez hogyan fest a gyakorlatban.

Hirdetés

Május elején hallottunk először a Second Extinctionről, amit egy mindössze 35 főt a soraiban tudó aprócska fejlesztőcsapat, a Systemic Reaction készít - ők egyébként az Avalanche Studios alá tagozódnak be. A tegnap közzétett friss anyagban Brynley Gibson producer mesél a játékról, illetve magába a gameplaybe is belekukkanthattok.

Hirdetés

Korai béta anyagról van szó, tehát természetesen a megjelenésig még bármi változhat, és jó eséllyel sok aspektusában változni is fog a Second Extinction. Mindenesetre a pörgős, akcióorientált játékmenet már most is egyértelműen kidomborodik a rövidke kedvcsináló alapján is, továbbá ne feledkezzünk el a játék legfontosabb húzóerejéről sem: dinók. 

A Second Extinction PC-s bétája idén nyáron fog elstartolni, később pedig a jó öreg számítógépek mellett Xbox One és Xbox Series X konzolokra is megjelenik a játék - a pontos dátum egyelőre nem ismert.

Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)