Hirdetés

A Second Extinction már ősszel befut korai hozzáféréssel

|

Már nem kell rá sokat várni, hogy háromfős csapattal darálhassuk a dinókat.

Hirdetés

Bár nem csöpögtetik olyan ütemben az információkat és látnivalókat a Second Extinction fejlesztői, mint szeretnénk, azért így sem panaszkodhatunk, hiszen a dinoszauruszokkal teletűzdelt kooperatív shooter bejelentő trailere mellett kaptunk már gépigényt és fejlesztői naplót is. 

Hirdetés

Hamarosan azonban nem csak nézhetjük a játékot, hanem a saját bőrünkön is megtapasztalhatjuk majd a kihalás szelét, ugyanis a System Reaction bejelentette, hogy a három játékos szórakozását biztosító lövölde szeptemberben megérkezik a Steamre  félkész változatban.

Noha napra pontos megjelenési dátummal még nem szolgáltak a fejlesztők az Early Acces verzió esetében, egy újdonságot azért elárultak: a War Effort olyan funkció lesz, amelyhez a közösség erejére és gyorsaságára lesz szükség. A dinoszauruszok különböző területeken jelentenek majd fenyegetést, ezt pedig minél előbb meg kell szüntetnünk, ellenkező esetben nő a helyi fenyegetettség szintje, ami szívósabbá teszi az ellenfeleket és megnöveli a kihívás mértékét. Ha a helyzet rosszabbra fordul, akkor bejön egy úgynevezett Emergence Event, ám a stúdió munkatársai szerint egyikőnk sem szeretné megtapasztalni, hogy ez mit hoz magával.

A War Effort folyamatosan változik és fejlődik majd, így konstans elfoglaltságot jelenthet a játékosoknak. Olyan lesz ez, mint egyfajta live service tartalomszolgáltatás, amelynek keretében új dinókkal, küldetésekkel és hasonlókkal bővíthetik a koncepciót. 

A Second Extinction PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)