Hirdetés

A Second Extinctionben egy háromfős csapattal darálhatjuk a dinókat

|

A Systemic Reaction kooperatív lövöldéjében újabb kihalás fenyeget, de ezúttal minket.

Hirdetés

Mindenkinek megvan a Warhammer: Vermintide 2 koncepciója, ugye? Ott néhány pajtással összeállva a hullámokban támadó patkányhordákat kellett tizedelnünk, a mindössze 35 főt számláló svéd fejlesztőcsapat, a Systemic Reaction második játékában pedig ugyanezt kell csinálnunk, csak éppen nem túlméretezett rágcsálókkal, hanem vérszomjas ősgyíkokkal nézünk szembe. 

Hirdetés

A Second Extinction egy három játékosra szabott kooperatív lövölde lesz, amelyben a célunk nem kevesebb, minthogy kiirtsuk a mutáns dinoszauruszokat, melyek elárasztották a bolygót. A hatékony csapatmunka természetesen elengedhetetlen lesz a sikerhez, segítségként pedig valódi fegyverarzenál áll majd a rendelkezésünkre, ahogyan azt az Xbox Series X-es trailer is tükrözi: 

A PC-re és Xbox Series X-re készülő játék zárt bétája előreláthatóan valamikor a nyáron zajlik majd a Steamen. Ti le fogtok csapni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)