Hirdetés

A Sega a Crazy Taxi és más kultikus játékok rebootjával ismételné meg a Fortnite sikerét

|

A Super Game projekt keretében nagy költségvetésű videojátékokra számíthatunk szolgáltatásként.

Hirdetés

A folyamatosan bővülő és megújuló Fortnite egyszerűen kirobbanthatatlan a toplisták éléről, ezt a szűnni nem akaró népszerűséget pedig sok más kiadó is szeretné megtapasztalni. Közöttük van a Sega is, amely a töretlenül szeretett Sonic mellett más brandekkel is erősítené portfólióját: a vállalat célja, hogy olyan live-service játékokat hozzon létre, amelyeket évekig életben tudnak tartani, nagy játékostábort gyűjtenek és folyamatos bevételforrásként funkcionálnak, egyszóval a saját Fortnite-verzióit szeretné összehozni a Super Game kezdeményezés keretében.

Hirdetés

A tervekről először tavaly májusban hallottunk, amikor a következő öt év kiemelt stratégiájának nevezték a projektet, majd pár hónappal később kiderült, hogy a Sega stratégiai megállapodást kötött a Microsofttal annak érdekében, hogy kihasználhassák a redmondiak felhőtechnológiáját, az Azure-t.

A Bloomberg legújabb jelentésének köszönhetően már lehet róla elképzelésünk, hogy mi készül a Sega fejlesztőcsapatainak zárt ajtaja mögött, ugyanis az értesülések szerint nagy költségvetésű rebootokra számíthatunk két olyan kultikus cím kapcsán, mint a Crazy Taxi és a Jet Set Radio. A Bloomberg úgy tudja, hogy ezek a projektek lesznek az elsők, amik a Super Game kezdeményezésből származnak, de formálódik két további újrázás is, köztük egy belső nézetes lövölde.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az öröm - vagy szomorúság - azonban még korai, mivel a fejlesztés jelenlegi stádiuma is az: bár több mint egy éve készítik a Crazy Taxi rebootot, azonban várhatóan még két-három évig várathat magára. A Sega nem kívánta kommentálni a Bloomberg információit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)