Hirdetés

A Sega nem csinál több felnőtt játékot Wii-re

|

Constantine Hantzopoulos, a Sega of America egyik embere elárulta, hogy az alacsony eladási mutatók következtében nem folytatják a felnőtteknek szóló játékok készítését Wii-re.

Hirdetés

Felnőtteknek szóló játékok alatt természetesen nem a pornográf tartalmú játékokat kell érteni, sokkal inkább idevalóak a kaszabolós, vérengzős, erőszakos darabok. Ilyen például a Sega két játéka, a MadWorld és a The Conduit is, melyek sajnos igen alacsony eladást produkáltak, elsőből az első hónapban csupán 66,000 darabot adtak el, míg másodikból 150,000 darab fogyott az első héten.

A Sega az erőszakos játékok gyártását Wii-re ezennel beszünteti, ami azért valljuk be, nem meglepő döntés. Az erőszak és a Wii, akárhogy is szeretnénk, nem egyeztethető össze. Egyébként ez egy kísérlet volt, hiszen ezelőtt a Wii-n játszható felnőtteknek szóló játékok száma rettenetesen alacsony volt, és a Sega úgy látta, igény van rá. A MadWorld-nek és a The Conduit-nak sajnos nem sikerült kielégíteni ezt az igényt, így a Sega-tól már biztos nem várhatunk hasonló játékokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)