Hirdetés

A Sekiro és a Dark Souls 3 is pörgősebb lesz a PlayStation 5-ön

|

Természetesen a From Software nagyjai is játszhatóak lesznek a PS5-ön, és némelyik játéknak jót tesz majd a generációváltás.

Hirdetés

Lejárt mindenféle titoktartási kötelezettség a PlayStation 5 kapcsán, így elkezdtek özönleni a hírek. Már tudjuk, hogy mi van a dobozban, hogyan néz ki a menü, és már a Spider-Man: Miles Morales-t is letesztelhettük.

Lance McDonald, egy Dark Soulsra specializálódott videós most a From Software címeiről és azok következő generációs teljesítményéről mesélt. Mint kiderült, a széleskörű visszafelé kompatibilitási lehetőségeknek köszönhetően kedvenceinket nagy eséllyel átvihetjük majd az új konzoljainkra, és egy részük ebből komolyan profitálni is fog.

Hirdetés

A Dark Souls 3 és a Sekiro 60fpssel futnak majd a Sony új konzolján, de a Bloodborne továbbra is 30fpssel fog pörögni, ráadásul Xbox Series X-en a Dark Souls 3 is marad 30-nál.

Ez többségében jó hír lesz a From Software rajongók számára, de a PS5 kontroller drága mulatság, szóval csak óvatosan a túlzott kihívásokat jelentő játékokkal. EndreMan tudna nektek mesélni arról, milyen, amikor már hardverre is ugyanannyit költesz, mint játékra, mert előbb utóbb mind összetörik valami titokzatos módon...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)