Hirdetés

A Sekiro: Shadows Die Twice-ban már fénykarddal is kaszabolhatsz

|

Az a mi nagy szerencsénk, hogy van egy tehetséges modder a világon, aki egyszerre rajongója a Star Wars szériának, és a From Software játékainak.

Hirdetés

A Dangel_Deviliono néven futó modder egy igazi különlegességgel lepett meg bennünket. A Sekiro: Shadows Die Twice-rajongója ugyanis volt annyira lelkes, hogy fénykardokat építsen be a játékba, így a messzi-messzi galaxis kedvenc fegyverével vághatjuk végig magunkat a sötét, szamurájos sztorin. A Sekiro fegyverkezelésének köszönhetően pedig a fénykardos vívás meglepően jól néz ki.

Hirdetés

A fénykardot beépítő mod lecseréli az alap fegyverünket Anakin markolatára, a penge színét pedig mi választhatjuk meg. A modder még a hanghatásokra is ügyelt a teljes élmény kedvéért.

A mod telepítéséhez először szükségetek lesz a Sekiro Mod Engine-re. Ha az megvan, akkor jöhet a fénykard mod, aminek fájljait itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)