Hirdetés

A Sekiróban már hatfős csapatban is apríthatunk

|

A Sekiro alapvetően egy egyjátékos élménynek készült, de egy modder megoldotta, hogy egy kisebb nindzsa sereggel is végignyomhassuk a játékot.

Hirdetés

Elkészült és nyilvánosságra került a Sekiro: Shadows Die Twice online modja, ami lehetővé teszi, hogy 5 társunkkal nyomulhassunk egy meccsben. A játék nem erre született, a modot pedig egy hobbifejlesztő rakta össze, így a tükörsima, profi élménytől messze van az egész, de még így is lenyűgöző az eredmény. A LukeYui néven futó még a játékosok közti egyensúlyra is gondolt.

Hirdetés

A mod úgy működik, mint Dark Soulsban a játékos világának megszállása, csak itt egyszerre 5 vendégünk lehet, és komplett pályákat lehet benne végigjátszani. Persze PVP-re is van lehetőség, és azért, hogy minden kiegyensúlyozott legyen a játékosok sebzése a célpont ellenfél szintjéhez igazodik.

A Sekiro Online csak a játék Steam verziójával működik együtt, a szükséges fájlokat a linken találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)