Hirdetés

A Serious Sam 4 gameplay trailer pörgős és véres öldöklést mutat be

|

A Serious Sam 4 trailer nálunk magyar felirattal nézhető meg, és a széria régivonalas szerelmeseinek most érdemes kattintani!

Hirdetés

A 2001-ben megjelent Serious Sam: The First Encounter több folytatás is kapott az elmúlt évek során, amelyek ugyan tartalmaztak újdonságokat, de a horvát Croteam csapatának ügyesen sikerült megtartania a sorozatra jellemző őrületes játékmenetet az újabb felvonásokban is. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a legfrissebb részben is a jól megszokott módon fogja folytatni a szörnyek mészárlását a címszereplő.

Hirdetés

A Devolver Digital Direct műsorának hála végre újfent szemügyre vehettük, hogy milyen lesz a Serious Sam 4 játékmenete, ami továbbra is kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, és kellően retró életérzést varázsol szívünkbe:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)