Hirdetés

A Shadow Warrior 3 magyar feliratos előzetesében egy pillanatra sem szünetel az akció

|

A Shadow Warrior 3-ban Lo Wang humoros egysorosok és akrobatikus lövöldözés kíséretében tér vissza kedvenc időtöltéséhez, a démonirtáshoz.

Hirdetés

Az agyament műsorairól elhíresült Devolver Digital ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, ám a poénosnak szánt (ízlés dolga, hogy nevetünk rajta, vagy lemondóan sóhajtva a tenyerünkbe temetjük az arcunkat) jelenetek közé azért egész érdekes játékok trailereit sikerült vegyítenie. Ilyen a Shadow Warrior 3 előzetes is, amelyet magyar felirattal tekinthettek meg.

Hirdetés

A Flying Wild Hog sorozatát trilógiává bővítő epizódban Lo Wang és Orochi Zilla egy ősi sárkány befogására vállalkozik, akinek elszabadulásáért ők maguk felelősek. Ha elbuknak, a világnak is annyi, de persze nincs az a probléma, amit ne lehetne megoldani egy halott isten álarcával, egy sárkány tojásával, egy csipetnyi mágiával és egy hadsereg tűzerejével.

Ahogy arra előzetesen számítani lehetett, a Shadow Warrior 3 játékmenetének is integráns részét képezi a kardforgatást lövöldözéssel kombináló harc, valamint a dinamikus helyváltoztatáshoz elengedhetetlen mozgáskultúra. Suhanás, falon futás és dupla ugrás, továbbá az újonnan bevezetett csáklya gondoskodik arról, hogy pillanatok alatt a harc sűrűjében találjuk magunkat, vagy épp ellenkezőleg, kereket oldjunk, ha már nem bírjuk a nyomást.

A japán mondavilág életre kelt rémségeit akár ki is végezhetjük, az így megszerzett trófeánkat pedig mágikus csapás formájában társai ellen fordíthatjuk. Ugyanilyen hatékonynak ígérkeznek a pályákat tarkító veszedelmes szerkezetek.

A Shadow Warrior 3 valamikor 2021 folyamán jelenik meg PC-re. További platformokról egyelőre nem esett szó, de szinte biztosan ellátogat majd konzolokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)