Hirdetés

A Shadow Warrior 3 új trailere az egyik küldetést mutatja be

|

A Devolver Digital nyílt lapokkal játszik: a srácok nem takargatják, hogy hogyan is zajlik majd egy küldetés lepörgetése a Shadow Warrior 3-ban.

Hirdetés

A Devolver Digital és a Flying Wild Hog együtt dolgoznak a következő akciócsodájukon, a Shadow Warrior 3-on, amiből egyébként mostanra már egész sok játékmenet anyagot láthattunk, itt például megcsodálhattok egy 17 perces gameplay videót, ha van rá igény, de azért várjatok még, mert van friss, ropogós új anyagunk is.

A cél a mostani előzetessel nem az, hogy mindenkinek bemutassák a mechanikai finomságokat, hanem az, hogy emlékeztessenek a cím érkezésére. Utóbbi nem rossz stratégia, pláne mivel a Shadow Warrior 3-nak még mindig nincs fix megjelenési dátuma.

Hirdetés

Ettől függetlenül azért érdemes megnézni a lenti videót, ami a játék egyik specifikus, "That Damn Dam" című misszióját mutatja be másfél percben.

A Shadow Warrior 3 láthatóan hűen építkezik a korábbi részek hangulatára, részünkről nagyon várjuk a megjelenés napját. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)