Hirdetés

A Sherlock Holmes Chapter One nem fogja majd a kezedet

|

A legendás detektív ügyeit több játékban feldolgozó Fogrwares a Future Games Show alkalmával új részleteket mutatott meg a Sherlock Holmes Chapter One-ból.

Hirdetés

Aki szereti a nyomozásra épülő játékokat, biztosan találkozott már a Fogwares nevével, legutóbb a The Sinking City kapcsán. Az ukrán csapat viszont visszatér korábbi játékuk főszereplőjéhez a Sherlock Holmes Chapter One-ban, amiről elárultak néhány érdekes részletet a Future Games Show alatt.

Hirdetés

A lent visszanézhető rövid szegmensben láthatunk némi játékmenetet és pár koncepciós rajzot, ami közben Sergey Oganesyan mesél a játék történetéről és mechanikáiról. A sztori új változata szerint Sherlock egy kis mediterrán szigeten nevelkedett, mielőtt Angliában élt, a Sherlock Holmes Chapter One kezdetekor pedig évekkel később ide tér vissza, hogy fényt derítsen az édesanyja halála körüli rejtélyre.

Ami a nyomozást illeti, a készítők szerint sokkal változatosabban léphetünk interakcióba a világgal, például egyszerű járókelőkkel is beszélgethetünk, hogy útbaigazítást kérjünk tőlük, vagy kikérdezzük őket, ha hasonlítanak a gyanúsítottunkra. Oganesyan elmondása alapján az öltözékünk leváltásával is új utakat nyithatunk meg, kicsit Hitman-szerűen, viszont például az ilyen megoldásokra is minél kevésbé szeretnék rávezetni a játékosokat. A Sherlock Holmes Chapter One ugyanis alapvetően nem fogja majd a játékosok kezét, így simán előfordulhat,hogy nem veszünk észre egy fontos bizonyítékot és végül emiatt futni hagyunk egy gyilkost. A megjelenés jövőre várható, PC-n és konzolokon, 2021-ben tehát a gyakorlatban is láthatjuk ezeket a rendszereket.

Hogy tetszik eddig az új Sherlock-kaland?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)