Hirdetés

A Sherlock Holmes: The Awakened remake új trailere Watsonra fókuszál

|

Sherlock Holmes hű társa nagyobb szerepet kap az áprilisban érkező lovecrafti kalandban.

Hirdetés

Nem volt egyszerű helyzete a Frogwaresnek az új Sherlock Holmes-játék fejlesztésével, a munkálatokat ugyanis rakétacsapások és áramkimaradások hátráltatták. Az orosz-ukrán háború miatt halasztani is kényszerültek a premiert, de már ráfordultak a célegyenesre, aranylemezre került a 2007-es Sherlock Holmes: The Awakened remake-je, amely egyúttal a Chapter One folytatása is lesz. 

Pár hete lehetőségünk volt kipróbálni a játékot, előzetesünkben arról is olvashattok, hogy milyen részleteiben újult meg és fejlődött a The Awakened, de a pár órás demóban még nem tapasztalhattuk meg azt, hogy Watson doktorra az eredetinél jobban építenek a fejlesztők. 

Hirdetés

A Frogwares egy új kedvcsinálóval szeretné bemutatni Watson kibővített szerepét és Sherlockhoz fűződő viszonyát, aki elmondásuk szerint egyfajta horgonyként fog működni az istenekkel, szörnyekkel, szektákkal és a lét megkérdőjelezésével küzdő nyomozó számára, hogy Holmesot ne ragadja magával túlságosan az őrület. Persze azt se akarták, hogy Watson egydimenziós védőhálóként funkcionáljon saját személyiség és hibák nélkül, így ez a történet legalább annyira fog kettejükről szólni, mint a lovecrafti szörnyűségekről. A játékmenet egyes részein magát Watsont is irányíthatjuk majd, és legalább akkora befolyással lesz a befejezésre, mint maga Sherlock. 

Már nem kell rá sokat várni, hogy a trailerben látottakat a gyakorlatban is megtapasztalhassuk, hiszen a Sherlock Holmes: The Awakened remake április 11-én már meg is jelenik PC-re (a gépigényt már csekkolhatjátok), Xbox és PlayStation konzolokra, valamint Nintendo Switchre is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)