Hirdetés

A Silent Hill atyja új részleteket osztott meg készülő játékáról

|

Megtudtuk például, hogy milyen műfajba sorolható a Slitterhead.

Hirdetés

Egy egészen bizarr trailerrel mutatkozott be az idei The Game Awards eseményen a Slitterhead című játék, amelyen a Silent Hill megalkotója, Keiichiro Toyama dolgozik új csapata, a Bokeh Game Studio élén. A bejelentéshez mellékelt trailer már önmagában jól felvázolta, milyen stílusú alkotásra számíthatunk, de nemrég néhány konkrétumot is kaptunk.

Maga Toyama mesélt bővebben új játékáról a japán IGN-nek, és ugyan nem ment bele nagyon a részletekbe, azért elárult pár érdekességet. A Slitterhead egy akció-orientált, TPS-nézetű kalandjáték lesz, de elvileg tartalmaz olyan új mechanikákat, amelyeket eddig még nem láthattunk más játékokban. Az előzetesben látott várost a '80-as és '90-es évek Hongkongja inspirálta, de nem az ázsiai városban, hanem egy teljesen egyedi helyen játszódik a kaland.

Hirdetés

Toyama elmondása alapján úgynevezett Yakushikkal fogunk összecsapni a játékban, amelyek képesek lemásolni a valódi embereket, és a sztori egyik központi eleme is az, hogy rájöjjünk, miként lehetne kifüstölni ezeket a lényeket, hogy felfedjék magukat. Emellett a Slitterhead boncolgatja majd az élet és a halál kérdését is, illetve a mindennapi élet pusztulásának folyamatát, szóval számíthatunk felkavaró fejleményekre és jelenetekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Slitterhead megjelenési dátuma egyelőre sajnos nem ismert, ahogy az sem, milyen platformokat tisztel meg a jelenlétével. Nektek hogy tetszik eddig Toyama következő kalandja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)