Hirdetés

A Silent Hill játékok ikonikus karakterét A rettenthetetlen ihlette

|

A Silent Hill 2 rendezője, Masahiro Ito elmesélt egy-két érdekességet a sorozat piramisfejű figurával kapcsolatban.

Hirdetés

Miközben a világ feszült figyelemmel várja a következő Silent Hill játék bejelentését, Masahiro Ito éppen mókás részleteket oszt meg a horrorjáték múltjával kapcsolatban. A Silent Hill 2 rendezőjének bizony van mit mesélnie, pláne, ami a karakterdizájnokat illeti.

Ezúttal kifejezetten a piramisfejű mészárosra koncentrált, akit a nagyközönség bemutatkozása pillanatától kezdve a szériához társít. Mint kiderült azonban, Ito még véletlenül sem horrorklasszikusokból, hanem A rettenthetetlen című történelmi drámából merítette a dizájn alapötletét.

Hirdetés

A tweetjéből kiderült, hogy a Mel Gibsont éppen felkötni készülő hóhérok adták neki az ihletet. A zsákokkal a fejükön matató mészárosok tökéletes alapanyagot kínáltak Itónak a dizájn kialakításához, de a sztori egy részét is nekik köszönhetjük. A skótok szabadságharcát feldolgozó produkció nélkül talán az az elképzelés sem született volna meg, hogy az ikonikus piramisfej egy régi, elfeledett kisváros hóhéra legyen.

A fentiek után meglepődnénk, ha a következő Silent Hill játékban nem futnánk bele a szörnybe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)