Hirdetés

A Silent Hill zeneszerzője szerint valami olyan készül, aminek örülni fogunk

|

Biztosan nem egy Silent Hill rajongó fogja később számonkérni tőle mostani kijelentését.

Hirdetés

Jamaoka Akira, a Silent Hill játékok (és filmek) zeneszerzője, olykor producere nem akármilyen nyárra készítette fel a franchise kiéheztetett rajongóit.

Az Al Hubnak adott nemrég interjút, egyébként a nemrég megjelent, részben szintén általa szerzett The Medium kapcsán. Itt azt kérdezték tőle, milyen más projekteken dolgozik jelenleg, mire ő sejtelmesen azt felelte:

valószínűleg valami olyat jelentenek be a nyáron, melyről szerinte reméltük, hogy hallani fogunk.

Hirdetés

Nehéz ebből nem a Silent Hillre következtetni, pláne hogy a Silent Hills hírhedt 2015-ös elkaszálását azért elég nehezen élték meg a rajongók - főleg annak hőn imádott ízelítője, a P.T. után, melynek ugyebár nincs jövője az új generációban, legalábbis PlayStation 5-re már nem lehet átmenteni. No nem mintha más forrásból ne lehetne azért kipróbálni.

Bárhogy is alakul, a franchise korábbi művészeti vezetője tavaly év elején hintette el, hogy alap csapattagként dolgozik valamin, hozzátéve (és talán visszautalva a Silent Hillsre): "Remélem, nem kaszálják el."

Az eredeti alkotó, Tojama Keiicsiró eközben kivált a Sonyból, hogy új cégével, a Bokeh Game Studióval immáron multiplatform horrorjátékot fejlesszen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)