Hirdetés

A sima Devil May Cry 5-ben is megkaphatod Vergilt, de van itt egy kis bökkenő

|

A Devil May Cry 5 Special Edition egyik fontos újítása, hogy játszható karakterré teszi Vergilt. Kiderült, hogy ezt a lehetőséget nem csak a játék next-gen változatának tulajdonosai kapják meg.

Hirdetés

A Devil May Cry rajongói jól tudják, hogy a legendás Fekete Lovagnak, a Sparda nevezetű démonnak nem csak egy fia volt. Bizony, Dante mellett egy Vergil nevű gyermeket is nemzett a démonapu, aki valószínűleg a széria kedvelőinek nem kell külön bemutatni. Az Xbox Series X-re és PlayStation 5-re megjelenő Devil May Cry 5 Special Editionben vele is játszhatunk majd, de eddig azt hihettük, az eredeti DMC 5-ből teljesen kimarad a karakter.

Hirdetés

Nos, most kiderült, hogy Vergil a "sima" Devil May Cry 5-be is bekerül, viszont csak és kizárólag egy fizetős DLC formájában lehet őt megszerezni. Ha tehát PC-n, PlayStaiton 4-en vagy épp Xbox One-on akarjátok Sparda másik fiával végigtolni a játékot, akkor bizony elő kell kotornotok a pénztárcátokat. Egyelőre nem tudjuk, hogy egészen pontosan mikor jelenik majd meg a Vergil DLC (a PlayStation Blogon csak annyit árultak el, hogy valamikor később), és azt sem kötötték még az orrunkra, hogy mennyit is kell fizetni érte.

A Capcom árazás terén nem szokott szívbajos lenni, de reméljük, hogy ezúttal nem fog majd olyan vastagon az a bizonyos ceruza. Ti ki vagytok békülve ezzel a megoldással, hogy ugyan pénzért, de az alapverzió tulajdonosai is megszerezhetik Vergilt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)