Hirdetés

A Sims 4 egyik új bugja rémálmokat okoz a virtuális szülőknek

|

Megjöttek a csecsemők, és sajnos nem a sírásuk okozza a legnagyobb problémát.

Hirdetés

A The Sims 4 egy vaskos frissítést kapott a napokban, ami a csecsemő életszakasszal bővítette a játékot. A kisgyerekek most már élő-lélegző tamagochikként jönnek világra, akiknek életben tartása, vágyaik és igényeik kielégítése mind-mind rajtunk múlik.

Alapvetően nagyon cukik is lehetnének, ha nem horrorfilmekre emlékeztető bugok marcangolnák a gyerekek testszerkezetét. A csecsemők ugyanis megnyúlnak a The Sims 4 világában, csak nem úgy, ahogy azt a természet eltervezte.

Hirdetés

A hivatalos Sims fórumok tele vannak a lentiekhez hasonló képekkel, melyeken tisztán látszanak az ijesztően nyulánk gyerekek. Itt vagy mindenkinek Reed Richards az apja, vagy egy nagyon gyors javításra lesz szükség.

M̷̢̛̠͕͕̜̞̮̦̟̩̌̅̀̿̔̈́̇͂o̸̖͉͝ţ̴̫̯͖͇͎̰͕̭͌͊̀̕h̴͈̩̳͖̦̳͒͘e̶̡̘̞̹̰̔́̄̈̔͛̌̈́̓͜ͅr̵̭̅̈̈́̊͐ ̸̢̟̱̫͖̝̘́̀́̾́͂̏I̴͎͕̣͙̖͐ ̴͈͖͐̾͌͗a̶̡̤̝͈̩͉̪̍̀̌ͅm̵̮̗͕̤̞̻̫͒̿̔̅͆͊̈̾̈́̔ ̴̼̲̙̎̑g̴̮̬͋̅͂̀̾̆̎̕͠r̸͔͔̮͚͆͊̆̎̐͆́͠o̶̤̜̝̬̣̹̫̻͊w̷̨̞̲̳̙̆̄͂̓̇͑̈̌̐͘î̸̢̛̝͈̩̱̲̦̓̌̄͝ͅͅn̴͇̪̼̪̥̳̝̣͐͊͘g̵̡̡̞̎̑́͝
by u/KajdaSrajda in thesims

So... infants is going well...
by u/Elegant-Future-4034 in thesims

Ah, yes. Infants
by u/Clarizsan in thesims

Ezt a kis malőrt leszámítva egyébként hatalmas siker a The Sims 4 legújabb frissítése. Rengetegen vették elő újra a játékot, és számtalan tartalomgyártó próbálja éppen megállni a helyét a "100 baba kihívásban". Már csak a bugokat kellene eltakarítani, és remélhetőleg a Maxis elég gyorsan közbe is lép majd ahhoz, hogy a torz csecsemők ne okozzanak maradandó sérelmeket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)