Hirdetés

A Skater XL három kiváló rajongói pályát is tartalmaz majd

|

A fejlesztők kiválasztottak három kiváló helyszínt, segítettek a kicsinosításukban és beépítették azokat a játékba.

Hirdetés

A Skater XL nagyjából másfél éve található meg a Steamen korai hozzáféréssel,, de ettől még összeszedett magának egy egészséges kis játékos és modder közösséget. A gördeszkás játékok szerelmesei kiélhetik benne magukat, és ehhez a fejlesztők meg is adnak minden eszközt. Ezúttal három közkedvelt, modokból származó pályát építettek be a játékba.

Hirdetés

Az Easy Day Studios összefogott az eredeti alkotókkal, kisegítették őket extra művészeti anyagokkal, hogy a lecsiszolt, kicsinosított verziókat mindenkinek elérhetővé tehessék. A Grant Skate Park egy Theo nevű moddertől származik, akinek az volt a célja, hogy megépítse Chicago egyik legkedveltebb deszkás parkját. Jean Olive a Streets pályáért felelt, behúzta San Francisco hegyeit, Spanyolország jellegzetes épületeit és New York, valamint Los Angeles közkedvelt parkjait.

Az utolsó helyszín a Hüdland Training Facility, egy terem, ahol bőven kapunk helyet a korlátokon való gyakorlásra.

A Skater XL hivatalosan július 28-án fog megjelenni, de akit nagyon érdekel, az már most megveheti az Early Access verziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)