Hirdetés

A Skull & Bones újabb kihívót kap a King of Seas képében

|

Miközben a Ubisoft hajós-kalózos játéka visszakerül a tervezőasztalra, a 3DClouds csapatának újdonsága épp most lépett le onnan.

Hirdetés

Pár napja pattant ki, hogy a Ubisoft újrakezdi a Skull & Bones fejlesztését és live service játékot csinálnak belőle, amely sok játékost elszomorított, hiszen az Assassin's Creed IV: Black Flag legélvezetesebb része pont a hajózás és a kalózosdi volt. Nem sok játék van a piacon, amely ezekre fókuszál (lásd Sea of Thieves és az ősszel érkező Port Royale 4), de hamarosan egyel több lesz, még ha nem is akkora büdzséből készül, mint a Skull & Bones.

Hirdetés

A 3DClouds bejelentette a King of Seas nevezetű akció-szerepjátékot, amely a tengeri haramiák korába repít vissza minket. Hatalmas vízi ütközetekre, kincskeresésre és elveszett szigetekre számíthatunk, a legfőbb célunk pedig az lesz, hogy megbosszuljunk édesapánk halálát és a kalózok királyává váljunk.

A King of Seas egy véletlenszerűen generált, dinamikus világot vonultat fel, amely minden lépésünkre reagál majd és folyamatosan arra fog kényszeríteni, hogy alkalmazkodjunk hozzá. Megváltozott kereskedelmi útvonalak, kedvezőtlen időjárási viszonyok  és ehhez hasonló események tarkítják majd a játékélményt, ráadásul sosem tudhatjuk majd, hogy a karakterek, akikkel kapcsolatba lépünk valami értékeshez segítenek hozzá vagy halálos csapdába vezetnek. 

A King of Seas a tervek szerint ősszel fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, a következő hetekben pedig többet is mesélnek majd róla a fejlesztők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)