Hirdetés

A Skullcandy Halo fejhallgatókkal hódítana meg minket

|

Persze fontos, hogy a minőség tökéletes legyen, de tudjuk, hogy nem csak ezen múlik. Gamerre játékkal lövünk.

Hirdetés

A PC World értesülései szerint a Microsoft konzoljának legsikeresebb játéksorozata, a HALO ihlette a Skullcandy új perifériáit. Nyilván gamer fejhallgatókról van szó, melyek az ASTRO Gaming védjegy alatt futnak majd.

Komoly minőséget ígér a gyártó mind anyaghasználat, mind hangminőség tekintetében. Meg persze Halo hangulatot, hiszen így könnyebb az út a szívünkhöz - vélik. Sajnos az ígéretekhez mintákat nem kaptunk, még csak képünk sincs az új eszközökről (a lenti illusztráció ne tévesszen meg senkit, Master Chief fején egy ASTRO A40 van), de remélhetőleg nemsokára már a boltokban is találkozhatunk majd a gamer perifériákkal.

Nektek hogy tetszik az ötlet, milyen fejhallgatót várnátok a Skullcandytől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)