Hirdetés

A Skyrim 60fps-sel 4K-ban fut Xbox Series X-en

|

A Bethesda imádott szerepjátéka még sosem volt ilyen szép, sem ilyen pörgős konzolokon, de mi a helyzet a kiadó többi fps javítást kapott címével?

Hirdetés

Az Xbox Series konzolok lehetővé teszik, hogy néhány régebbi címet 60fps-ben pörgessünk. Az FPS Boost támogatotta játékok listája nem a leghosszabb, ráadásul több játéknál lejjebb is veszi a felbontást az egyenletes képkockapörgetés céljából. Szerencsére vannak játékok, amik gond nélkül, teljes grafikai szépségünkben tudják tartani 60-as varázsszámot, és már a The Elder Scrolls V: Skyrim is ezek közé tartozik.

A nagy Microsoft-Bethesda összeborulás óta a Microsoft szépen sorban pakolja fel a kiadó címeit a Game Passre, és így egyre többen tesztelgethetik azok teljesítményeit az újgenerációs csodamasinákon.

Hirdetés

Így tett ElAnalistaDeBits is, aki fogta és felpörgette a Skyrim, a Fallout 4, a Fallout 76, a Prey és a Dishonored fps számát, és megnézte, hogy melyik képes fenntartani a tükörsima képi világot.

Senkit sem fog meglepni, hogy a Skyrim szerepelt a legjobban, mivel az a legöregebb cím a felhozatalban. Mind a Fallout 4, mind a Fallout 76 felbontása az FPS Boost mellett leesett 4K-ről 1080p-re, így ezeknél választania kell a játékosnak, hogy a grafika vagy a sebesség a fontosabb tényező-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)