Hirdetés

A Skyrim is nézhet ki úgy, mint a modern játékok, csak 500 mod kell hozzá

|

Még a legmodernebb videokártyákat is megizzasztja a The Elder Scrolls V: Skyrim modolt változata, amiben még valósidejű ray tracing is van.

Hirdetés

A modern játékkultúra egyik igazi mérföldköve az idén tizedik évfordulóját ünneplő The Elder Scrolls V: Skyrim, az egyik erőssége, a brutális modolhatóság pedig még ma is frissen tartja a Bethesda alkotását, ráadásul nem csak tartalmi szempontból. Modderek az RPG látványvilágát is folyamatosan pofozgatják, amitől Tamriel pont olyan jól nézhet ki, mint sokkal újabb versenytársai.

A Digital Dreams csapata nemrég egy ütős videót tett közzé arról, milyen látványt érhetünk el, ha egy kicsit megbütyköljük a Skyrimet, és persze ha mindezt bírja a PC-nk. A videó készítői szerint még egy ma csúcskártyának számító RTX 3090-esen is 40 fps köré eshet a játék teljesítménye, ha az összes modot aktiváljuk, ami a lenti képsorokon látható ütős látványvilág elérését lehetővé teszi.

Hirdetés

Ha viszont megpróbálkoznátok ezzel a saját gépeteken is, szerencsére nem kell egyesével összebogarásznotok a szükséges rajongói módosításokat és kiegészítőket. A Wabbajack nevű programot telepítve előre összeállított modcsomagokat adhattok a Skyrimhez, itt a "total visual overhaul" nevű pakkot kiválasztva elméletileg mindent megkaptok, amire az álleejtő grafikához szükségetek van.

Ha maradnátok a gyári változatnál, akkor a megfelelő konzollal akár 4K-ban, 60 fps-sel is Skyrimezhettek. De annál semmi nem néz ki jobban, amit a képzeleted vetít eléd, szóval ha nem a látvány a legfontosabb, lehet, hogy az RPG alapján készülő társasjáték projektjét éri meg igazán követnetek.

Ti elő szoktátok még ma is venni a The Elder Scrolls legutóbbi részét?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)