Hirdetés

A Skyrim modderei 16K-s textúrákkal készülnek arra, ha a Bethesda a jövőben újra kiadná a játékot

|

A Bethesda szerepjátéka számos változatot kapott már, de az új mod garantálja, hogy harminc év múlva is élesek legyenek a sárkányok pikkelyei.

Hirdetés

Eddig azt tartottuk, hogy csak a halál és az adó biztos az életben, de nyugodtan felvéshetünk a listára még két dolgot: a GTA V-öt és a Skyrimet, amik valószínűleg még a következő két-három konzolgenerációból is ugyanúgy kiveszik majd a részüket, ahogyan az eddigiekből a 2010-es évek eleje óta. Legutóbb 2021 novemberében kaptuk meg a The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversary Editiont, szóval a Bethesda tényleg mindent elkövet a szerepjáték köztudatban tartásáért, így nem is csoda, hogy a modderek már a Skyrim következő évtizedeire készülnek. 

Hirdetés

Az egyikük, bizonyos xilamonstrr által feltöltött 16K-s textúramod gondoskodik róla, hogy a Skyrim sárkányainak pikkelyei akkor is csodálatosak legyenek, ha húsz év múlva megjelenik egy újabb kiadás. A 16K talán túlzásnak tűnhet, amikor még a 4K is csak gyerekcipőben jár, de a készítő szerint a játékosok már most is bőven profitálhatnak a csomagból 16K-s monitor vagy televízió nélkül:

"Azt javasolnám, hogy úgy gondolj erre, mint két 8K-s fájlra egymás mellett. 16K-val egy sárkányszárny 7380 x 4020 pixeles, egy fej 3320 x 2480 pixeles, a teljes hátsó test és a lábak pedig csak 6080 x 4580 pixelesek. Ha közelről harcolsz egy sárkánnyal, és 4K felbontásban szeretnéd látni, akkor a sárkánynak 16K-ban kell lennie".

A biztató szavak mellé érkezett néhány kép is, közöttük pár összehasonlítással, amik alapján tényleg elég jól néz ki a végeredmény, a komolyabb PC-vel rendelkező játékosoknak érdemes lehet megfontolniuk a mod felvételét a gyűjteményükbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nézzétek csak: 

A 16K modot a Nexus Modson keresztül tölthetitek le. Ki az, aki tesz vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)