Hirdetés

A Sniper Elite 5 egyik játékmódjában egy másik játékos is vadászni fog ránk

|

Az idén megjelenő játékban nem csak az MI által irányított ellenfelek akarják majd a vesztünket.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban már megszokhattuk, hogy évente bővül a Sniper Elite sorozat, a menetrend pedig idén sem alakul másképp. Azt még pontosan nem tudjuk, hogy mikor érkezik a Sniper Elite 5, a fejlesztést végző Rebellion azonban egy új videó mellett néhány érdekességet is elárult a többjátékos lehetőségekkel kapcsolatban.

Akiknek bejött a Deathloopban látott PvP mechanika, az a Sniper Elite 5-öt is kedvelni fogja.

Hirdetés

A most bejelentett játékmódnak szellemesen az Invasion nevet adták. Amikor ebben a módban játszunk, az ellenségeink között feltűnik majd egy valós személy által irányított ellenség is, akinek az lesz a küldetése, hogy velünk végezzen. Ilyenkor nekünk is feltűnik majd egy extra kihívás: végezzünk a játékossal, aki a vérdíjra hajt.

Bármelyik oldal is jár sikerrel, az életben maradt játékos fegyverekkel, eszközökkel, kinézetekkel és egyéb bónuszokkal lesz gazdagabb. Az Invasion támogatja majd a kooperatív módot is, így barátokkal is átélhetjük majd az élményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Chris Kingsley, a Rebellion egyik alapítója elmesélte továbbá, hogy ezt a módot játszva a becsatlakozó játékos parancsokat adhat majd az MI katonáknak, akik ezután még hatékonyabbá válnak, de persze a másik oldalnak is meglesznek a maga segítségei. Kingsley egy intenzív macska-egér harchoz hasonlította az Invasion működését.

A Sniper Elite 5 valamikor az idei évben jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series gépekre, illetve PC-re. Ha pedig nem szeretnétek teljes áron megvenni, a Game Pass az első naptól tartalmazza majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)