Hirdetés

A Sniper Elite V2 előrendelői megölhetik Hitlert

|

Igen egyedi előrendelői akcióval kedveskedik az 505 Games azoknak, akik az Egyesült Királyságban rendelik elő legújabb játékukat.

Hirdetés

Mostanában nem sok játékban láthattunk olyan fiktív történetet, melyben Adolf Hitler meggyilkolása volt a cél, de még küldetés sem nagyon volt hasonló.

Nem tudjuk, hogy az ajánlat Magyarországon is érvényes lesz-e, de az biztos, hogy az Egyesül Királyság lakói ha május 4-ig előrendelik a Sniper Elite V2-t, extraként egy küldetést kapnak, melyben a Führert kell idő előtt megfosztani valamelyik életfunkciójától. A küldetés során két fegyvert használhatunk, ezaz SVT-40, valamint a Kar 98. Hitler magánvonatán utazik Bercthesgaden és Berlin között, a vonat azonban nekünk köszönhetően nem tud továbbindulni, így a vezér kénytelen gyalog távozni a helyszínről. Itt kell bevetni minden mesterlövész tudásunkat, és egy határozott ujjmozdulattal meghúzni a ravaszt, minek következtében a fegyverünket elhagyó lőszer Hitler valamelyik olyan szervében landol, ami nélkül nem lehet élni. A Sniper Elite V2 május 4-én jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)