Hirdetés

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 megjelenésével indul a nyár

|

A CI Games bejelentette, hogy mikor jön a folytatás, és villantott egy gameplay trailert is.

Hirdetés

Eredetileg már tavaly ősszel játszhattuk volna az új Sniper Ghost Warrior játékot, ám a járványhelyzet közbeszólt, így 2021 elejére tolták, de végül ezt sem sikerült tartani. A fejlesztőcsapatnak még több időre volt szüksége ahhoz, hogy betartsa az ígéreteit, vagyis hogy több, jelentős méretű helyszínt biztosítson, amelyeken akár 1500 méterről is vadászhatunk a célpontjainkra, mindehhez pedig kifogástalan ballisztika és fegyverkínálat társuljon. Most a folytatás kapott egy napra pontos megjelenési dátumot, amely egyelőre a véglegesnek tűnik. 

Hirdetés

A CI Games bejelentése szerint a lövölde június 4-én rajtol el, hogy Raven, a zsoldos mesterlövész képében megcsillogtathassuk képességeinket a libanoni-szíriai határ mentén. A Sniper Ghost Warrior széria rajongóira többek között 5 változatos pálya, 20 megbízás, és vadonatúj felszerelések várnak, az alábbi gameplay előzetes pedig ízelítőt ad mindebből: 

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 tehát június 4-én érkezik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re, az előrendelők pedig exkluzív fegyvereket és skineket kapnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)