Hirdetés

A Solar Ash már csak a látványvilágával kilóra megvett minket

|

A Hyper Light Drifter fejlesztőinek következő alkotásáról egyelőre nem tudtunk meg sokat, de az már biztos, hogy a látvány és a hangulat már most nagyon a helyén van.

Hirdetés

A Hyper Light Drifter alapvetően nem egy olyan játék, ami nagyon megizzasztja a modern hardvereket, viszont az tagadhatatlan, hogy a jelen generáció egyik legstílusosabb alkotása. A készítők most a PlayStation 5 online eseménye során mutatták be a következő játékukat és az előzetes alapján úgy tűnik, hogy továbbra sem veszítettek a művészi érzékükből.

Hirdetés

A Solar Ash története szerint névtelen főszereplőnknek az a feladata, hogy feltérképezze az Ultravoid nevű titokzatos átjárót, amely sorban magába szippantja a különböző világokat.

Alex Preson, a Heart Machine csapatának vezetője úgy látja, a PlayStation 5 hardvere mindent biztosít számukra ahhoz, hogy ezt az ambiciózus játékot megvalósítsák:

"A PlayStation 5 olyan lehetőségeket kínál nekünk, amelyek korábban nem álltak rendelkezésre egy konzolon. Sokkal részletgazdagabb látványt teremthetünk meg, sokkal jobb framerate mellett, észrevétlenül tudjuk betölteni a játékteret a szélsebes SSD-nek köszönhetően, a DualSense pedig olyan visszajelzést tud adni a játékosnak, amiről eddig álmodni sem mertünk. Persze míg a nyers lóerő szép és jó, az igazán izgalmas dolog számunkra az, hogy mennyi új eszközünk van arra, hogy lenyűgözzük a közönséget."

A Solar Ash megjelenése valamikor 2021-ben várható, egyelőre kizárólag a PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)