Hirdetés

A Sonic Frontiers egy nagy teszt a rendezője szerint

|

Sok múlik azon, hogy mit gondolnak a játékosok a Frontiers játékélményéről. A franchise jövője múlhat a véleményünkön.

Hirdetés

A múlt héten végre megjelent a Sonic Frontiers, de az öröm nem teljesen felhőtlen. A kritikai fogadtatás meglehetősen vegyes: van aki imádja, van aki utálja, de akárhogy is, a SEGA számára a játék egy fontos mérföldkő. Nagyon úgy néz ki, hogy a Frontiersön múlhat a franchise jövőbeli iránya.

Egy jó darabig várnunk kell majd arra, hogy a SEGA eldöntse, mit is akar kezdeni a kék sündisznóval ezután. A rendező Morio Kishimoto konkrétan egy globális tesztként hivatkozott a Frontiers megjelenésére.

Hirdetés

Kishimoto a Twitteren beszélt a rajongókhoz, és fejezte ki örömét azzal kapcsolatban, hogy a játék mindenkihez eljuthatott végre. A kritikákat jelenleg is olvasgatják csapatával, és mindent komolyan fognak venni. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a Frontiersszel kapcsolatos vélemények formálhatják a folytatás minőségét.

A mi saját Pacánk is letesztelte a Sonic Frontierst, és bár az alapvető koncepció rendben volt, a megvalósítás szerinte is hagyott kívánnivalót maga után. Ha kíváncsiak vagytok a játékra, akkor olvassátok el tesztünket. Remélhetőleg Kishimoto és csapata is tanulnak majd a visszajelzésekből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)