Hirdetés

A Sony ajándék loottal és PS Plus bővítéssel ünnepeli a Ratchet & Clank 20. évfordulóját

|

A Sony és az Insomniac Games többfajta módon is tiszteleg a kultikus széria előtt.

Hirdetés

2002. november 4-én jelent meg a legelső Ratchet & Clank játék az Insomniac Games fejlesztésében és a Sony kiadásában, amelyet azóta számos újabb követett és az évek teltével közkedveltté, a PlayStation brand egyik meghatározó címévé vált az IP. Legutóbb tavaly kaptunk új részt a Ratchet & Clank: Rift Apart képében, amely megannyi erényem ellett elképesztő módon szemléltette a PlayStation 5 erejét is, nem véletlenül került rá a kihagyhatatlan plecsni a tesztünkben - sőt, a szerkesztőség 2021 egyik legjobbjának is választotta.

Az Insomniac számos módon ünnepelte a 20. évfordulót, többek között egy maratoni livestreamet tartott és a közösség bevonásával nosztalgiázott, de ez nem minden. 

Hirdetés

Egyrészt a Ratchet & Clank: Rift Apart 1.004-es frissítésével együtt kiadtak egy ingyenes tartalmi csomagot, a 20th Anniversary Armor Packot, amely öt, a széria különböző részei által ihletett páncélt tartalmaz. A következő lootra tehettek szert, ha elfogadjátok az ajándékot: 

  • Commando Armor (inspiráció: Ratchet & Clank: Going Commando)
  • Holoflux Armor (inspiráció: Ratchet & Clank Future: A Crack in Time)
  • Quest Armor (inspiráció: Ratchet & Clank Future: Quest for Booty)
  • Marauder Armor (inspiráció: Ratchet: Deadlocked)
  • Clank Armor (hogy megünnepeljük a legjobb havert)

Másrészt a PlayStation Plus Premium előfizetői számára öt további Ratchet & Clank cím kerül be a klasszikus válogatásba, november 15-től a következőkre számíthatnak a szolgáltatás élvezői: 

  • Ratchet & Clank (PlayStation 3)
  • Ratchet & Clank: Going Commando (PlayStation 3)
  • Ratchet & Clank: Up Your Arsenal (PlayStation 3)
  • Ratchet & Clank: Deadlocked (PlayStation 3)
  • Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (PlayStation 3)

A PS Plus Premium egyébként már tartalmazza a széria öt klasszikus epizódját, a Ratchet & Clank Future: Quest for Booty-t (PS3), a Ratchet & Clank Future: A Crack in Time-ot (PS3), a Ratchet & Clank: All 4 One-t (PS3), a Ratchet & Clank: Full Frontal Assaultot (PS3) és a Ratchet & Clank: Into the Nexus-t (PS3). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nektek mi a legkedvesebb emléketek a 20 éves Ratchet & Clank franchise kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)