Hirdetés

A Sony elhalasztotta a PlayStation 5 júniusi eseményét

|

Ezen a héten csütörtökön mutatták volna meg nekünk a PS5 új játékait, de erre csak később kerülhet majd sor.

Hirdetés

Azt már előre tisztázta a Sony, hogy magát a PlayStation 5 konzolt továbbra sem leplezik le, viszont erre a hétre, egészen pontosan június 4-re egy nagyszabású livestreamet terveztek, amely keretein belül több új PS5-ös játékot is bemutattak volna. Igen, csak volna, mivel nemrég bejelentették, hogy erre jelenleg még nem kerülhet sor. 

Hirdetés

Ahogy az alábbi, meglehetősen szűkszavú tweetből is kiderült, a Sony illetékesei úgy határoztak, hogy elhalasztják a június 4-re tervezett PlayStation 5-ös eseményt. Úgy fogalmaztak, jelenleg nem érzik úgy, hogy ez az ünneplés ideje lenne, éppen ezért hátrébb lépnek, és engedik, hogy a sokkal fontosabb hangok hallatszódjanak. Nem nehéz kitalálni, hogy itt az egész Egyesült Államokat érintő tüntetéshullámra gondolnak, amely George Floyd tragikus halála után indult el. Az afroamerikai férfi nemrég egy rendőri intézkedés során vesztette életét, egészen konkrétan megfulladt, miután egy rendőrtiszt perceken át térdelt a nyakán. 

A Sony egyelőre nem jelentette be, hogy csütörtök helyett végül egészen pontosan mikor számíthatunk majd a PlayStation 5 játékainak bemutatójára. 

Jelenleg tehát továbbra is nagyjából csak ennyit tudunk a PS5-ről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)