Hirdetés

A Sony fejese szerint a PS5 kezdő felhozatala a valaha volt legjobb

|

Jim Ryan úgy gondolja, soha nem volt még ilyen erős játékkínálat egy PlayStation konzol startjánál.

Hirdetés

Míg a Microsoft semmilyen saját kiadású, teljesen új játékot nem kínál az Xbox Series konzolok mellé a megjelenéskor, a Sony rögtön öt exkluzívval szolgál, és ezekhez csatlakoznak a külsős kiadók ígéretes címei. Válogathatunk majd a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Demon's Souls, a Sackboy A Big Adventure és a Destruction AllStars alkotta kínálatból, illetve alanyi jogon megkapja mindenki az Astro's Playroomot, ami egy a DualSense képességeit demonstráló minijáték-gyűjtemény lesz. 

A Sony Interactive Entertainment elnöke, Jim Ryan nagyon elégedett ezzel, szerinte a PlayStation 5 induló kínálata a valaha volt legjobb, soha ilyen erős exkluzív-felhozatalt nem villantottak még.

Hirdetés

Rengeteget változott a világ az elmúlt 25 évben, ezért nehéz hasonlítgatni - az első két PlayStation esetében például teljesen más játékok számítottak izgalmas exkluzívnak, illetve nem rendelkezett a Sony annyi belsős stúdióval. A PlayStation 3 kezdő felhozatalában a Resistance: Fall of Man, a Genji: Days of the Blade és a Ridge Racer 7 szerepeltek exkluzívként, a PlayStation 4-hez pedig a Killzone: Shadow Fallt vagy a Knacket vehettük meg, illetve a PlayRoom járt eleve. Ennek ismeretében nem nehéz egyetérteni Ryan állításával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)