Hirdetés

A Sony friss játéka már az első napon elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában

|

Az MLB The Show 21 nemcsak hogy megjelenik a Microsoft gépeire, de még kifejezetten olcsón hozzá is férhetünk majd.

Hirdetés

A kezdetektől fogva sok éven át kizárólag PlayStation-konzolokra jelentek meg az MLB The Show széria részei és elődjei is, ám ez idén megváltozik, ugyanis a legfrissebb felvonás már a Microsoft konzoljain is játszható lesz.

Ez már önmagában elég jó hír lehet azoknak, akik eddig hiányolták a virtuális baseballt a redmondiak masináiról, ám ha ez még nem volna elég, akkor bizony hoztunk egy újabb örömteli hírt a megjelenéssel kapcsolatban.

Hirdetés

Az MLB The Show 21 ugyanis már a megjelenésének napján bekerül a kiváló Xbox Game Pass kínálatába, ami azt jelenti, hogy nem kell külön megvásárolni a játékot, hanem elég egy aktív előfizetés is ahhoz, hogy Xbox One-on vagy Xbox Series X-en, illetve Series S-en pörgessük azt. Sőt, az Ultimate-tel rendelkező tagok még androidos mobilokon és tableteken is elérhetjük a játékot az Xbox cloud gamingnek hála.

Ha nem jön közbe semmi, akkor az MLB The Show 21 április 20-án debütál PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X-en, valamint Series S-en.

Ti egyébként rendelkeztek aktív Xbox Game Pass-előfizetéssel? Mennyire vagytok megelégedve a Microsoft szolgáltatásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)