Hirdetés

A Sony ingyen játékokat küldözget egy öt évvel ezelőtti leállás miatt

|

Ha eddig vártál a kártérítésedre az elmúlt öt évben, akkor most kifizetődik a türelmed.

Hirdetés

A Sony elkezdett szétküldeni a PSN-en beváltható kódokat, csak a fél világ nem tudja már, hogy miért is. Kis emlékeztetőnek: még 2011-ben a PlayStation Network szolgáltatása borzalmas volt 23 napon keresztül.

A szóban forgó időszakban a  PSN hol totálisan összeomlott, hol vállalhatatlan sebességgel működött. Akkor a Sony a dolgok helyreállása után gyorsan szét is dobott pár Little Big Planet és Infamous kulcsot, de a történetnek itt nem volt vége. Az akkori ajándékokat a Sony önszántából, egyfajta bocsánatkérésképpen adta ki, de a mostani a játékok kiosztására jogilag kötelezett, mivel többen perelték a céget a kimaradásokért. Most ért véget az eljárás.

Ha benyújtottál jóvátételi követelést tavaly január és augusztus között, akkor rövidesen meg kell kapnod a választott programodat (vagy PSN kreditet, ha azt kértél) a regisztrált e-mail fiókodba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)