Hirdetés

A Sony Interactive elnöke jó hírrel szolgált a PS5-re váróknak

|

Jim Ryan bizakodó nyilatkozatot tett a gyártás felpörgetéséről.

Hirdetés

A szinonima szótár lassan nyugodtan bedobhatná a "készlethiány" rokon értelmű kifejezései közé a next-gen konzolokat is, olyan sokszor hangzik el az új masinák kapcsán, hogy a kereslet bőven meghaladja az elérhető  kínálatot. A faramuci helyzet nem csak a nyerészkedőknek és a minden ajánlatra azonnal lecsapó botoknak köszönhető, a probléma fő oka a gyártás tempója, amit a koronavírus és a nyersanyaghiány egyszerre lassítanak.

Különösen igaz ez a PlayStation 5 esetében, melyből ugyan már több mint 8 milliót adtak el, de a Bloomberg értesülései szerint még jövőre is többen akarják majd megvenni, mint amennyit a Sony készíteni tud belőle. Nemrég azonban maga a Sony Interactive Entertainment vezetője, Jim Ryan nyilatkozott a témáról a Wirednek, és szerencsére valamivel biztatóbb hangot ütött meg.

Hirdetés

A CEO szerint ugyanis ha minden jól megy, akkor már az idén nyártól sikerülhet felpörgetniük a next-gen konzol gyártósorait.

"Úgy látjuk, hogy a nyár folyamán, illetve az év második felében már biztosan fellendülhet a termelés, amivel reményeink szerint valamelyest kiegyensúlyozottabbá válhat helyzet."

- mondta Ryan, s habár bizonytalan ígérete kevés ahhoz, hogy igazán megnyugtassa a sorban állókat, egy fokkal azért több a semminél. A CEO egyébként szeret jó zsarut játszani, legutóbb például azt lengette be, hogy a PlayStation 5-re több exkluzív cím érkezik majd, mint a Sony bármelyik korábbi konzoljára.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)