Hirdetés

A Sony is megerősítette, hogy senkinek nem jár ingyen Spider-Man remaster

|

Nemcsak a mentések átvitelével lesznek gondok, hanem a frissítéssel is.

Hirdetés

A PlayStation 5 egyik nyitócíme lesz a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, amely kifejezetten a címszereplő karakterre fókuszál, viszont emellett készül az eredeti játék, a Marvel's Spider-Man továbbfejlesztett változata is, kihasználva az erősebb hardver lehetőségeit. Csakhogy számos kérdés felmerült az új kiadás kapcsán, az Insomniac Games legutóbb kettőt meg is válaszolt közülük: ezek alapján nem lehet majd dobozosan megvenni a remastert az új masinára, sőt a mentéseket sem vihetjük át.

Hirdetés

Ami viszont már szomorúbb, hogy a Sony információi szerint a Marvel's Spider-Man PS4-es változatát nem fogjuk tudni ingyenesen frissíteni a remasterre. A vállalat a Kotakunak tisztázta a helyzetet, elmondásuk szerint bár a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitásának köszönhetően játszhatunk majd a 2018-as, eredeti játékkal az új konzolon, nem lesz lehetőségünk az upgrade-re. Sőt, a jelenlegi tervek szerint külön ki sem fogják adni a Marvel's Spider-Man Remasteredöt, így aki játszani szeretne PS5-ön vele, annak két lehetősége van rá: az egyik, hogy megveszi a Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition részeként.

Ezzel szemben a PlayStation 4-es Miles Morales kópiánkat ingyenesen frissíthetjük majd a PS5-ös változatra, ráadásul - és ez a második opció - ebben az esetben némi extra anyagi ráfordítással a Marvel's Spider-Man Remasteredet is behúzhatjuk hozzá. A lényeg, hogy mindenképpen fizetni kell érte. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)