Hirdetés

Így akar kárpótolni a Sony a PSN kimaradásaiért

|

A közelmúlt fennakadásai miatt a Sony szeretne egy kicsit mindenkit kiengesztelni. Mondjuk nem vitték túlzásba a dolgot.

Hirdetés

A közelmúltban a Sony szolgáltatása, a PSN többször is kimaradt órákra. A játékosok ennek nyilván nem örültek, de a Sony szeretné egy kicsit kárpótolni őket. A dühödt tömegeket mondjuk nem biztos, hogy egy egynapos kóddal le lehet majd nyugtatni.

Jelen pillanatban a Sony a lent látható formátumban küldi az egynapos PlayStation Plus kódokat. Ilyet kapnak azok, akik rendelkeztek előfizetéssel a hibák alatt, és nem tudták használni a szolgáltatást az ismert problémák miatt. Nem sok, de legalább valami. Érdemes megjegyezni, hogy a hír írásának pillanatában csak az amerikai felhasználók kapták meg a kódokat, az európai játékosoknak még picit várniuk kell.

Ha esetleg ti is megkaptátok az kupont, akkor írjátok meg kommentbe, legalább tudni fogjuk, hogy már az EU kódok is érkeznek.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)