Hirdetés

A Sony nem akarja, hogy feltöltőkártyákkal tárazzunk be az új PlayStation Plusból

|

Nem járna jól a Sony, ha az olcsóbb PlayStation Plus és PlayStation Now előfizetések meghosszabbításával szereznének a játékosok akár évekre hozzáférést PS Plus Premiumhoz.

Hirdetés

Ugyan még több mint egy hónap van hátra a PlayStation Plus átállásáig a mostani, egyféle előfizetésről a három különböző szintű szolgáltatásra, úgy tűnik, már most alaposan készülnek a Sonynál a megújulásra. Ahogy az tegnap kiderült, itthon is az Essential előfizetés kerül majd annyiba, mint most a normál PS Plus, azok pedig, akik most is PS Plus- és PS Now-előfizetők a már megvásárolt hozzáférésük idejére (a Sony azt veszi figyelembe, amelyik később jár le) a legdrágább, és emiatt a legtöbbet kínáló Premium szint előnyeit élvezhetik. Tehát elvileg a két előfizetés közül elég lenne az egyiket a váltás előtt évekre meghosszabbítaniuk a vásárlóknak, hogy a teljes csomagot megkapják.

Úgy tűnik, a Sony készült is arra, hogy ne kelljen túl nagy veszteséget elszenvednie az ebből következő értékkülönbség miatt, de ezzel voltaképp a teljesen vétlen felhasználókkal is kiszúrtak.

Hirdetés

Egyeseknek eszébe juthatott, hogy feltöltőkártyákkal akár hosszú időre előre is olcsóbban megválthatná PS Plus hozzáférését. De minden jel arra utal, hogy a Sonynál ezt nem szeretnék, és megeshet, hogy letiltották a feltöltőkártyák beváltásának lehetőségét. Legalábbis a brit PlayStation ügyfélszolgálati céllal működő Twitter-fiókjára több megkeresés is érkezett az utóbbi napokban, ami arról szólt, hogy a felhasználók nem tudták beváltani a megvásárolt kártyájukat.

Ez főleg azoknak probléma, akiknek le is jár a PlayStation Plus hozzáférése, és emiatt szerették volna meghosszabbítani az előfizetésüket. De a helyzet egyébként is bosszantó, mivel a feltöltőkártyákat továbbra is számos helyen árusítják, arról pedig nem igazán tájékoztatta a vásárlókat a Sony, hogy nem érdemes erre költeniük a pénzüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)