Hirdetés

A Sony PS Suite SDK-t jelentett be Androidos fejlesztésekhez

|

PlayStation Suite - egy olyan szolgáltatás, amelyet egyre több eszköz nyújt, s amivel például játékokkal is lehet játszani.

Hirdetés

Jelenleg a PS Suite kompatíbilis eszközök listája: Sony EricssonXperia PLAY, A Sony "Sony Tablet" S és "Sony Tablet" P készülékei - e a jövőben ez a lista jócskán bővülni fog. 

Az SDK (Self Development Kit) novemberben érkezik majd, ennek segítségével lehet majd PlayStation tartalmakat Android alá fejleszteni. Különböző PS Certified eszközök részére, licencelt hardverek és PlayStation Vita alá is lehet játékokat készíteni vele.

C# programozási nyelvet támogat az SDK, amely virtuális gép segítségével tud programokat futtatni PS Certified készülékek és PS Vita számára is. Mivel maga az SDK több készülékfajtát is támogat, és nemcsak játékok fejlesztésére használható, így jó lehetőséget adhat potenciális jövőbeli fejlesztőknek, akik az említett PS Certified és PS Vita platformok alá szeretnének felhasználásokat készíteni - mindezt egy közös SDK segítségével. 

Egyelőre nem lehet tudni az SDK mennyibe fog kerülni, egyelőre azok tudnak hozzájutni, akik "aláírnak egy fejlesztői megállapodást a SCE-vel és fejlesztőeszközöket vásárolnak".

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)