Hirdetés

Készül a PlayStation Move utódja?

|

Úgy tűnik nemsokára már az ujjunkkal is lövöldözhetünk kacsákra, méghozzá a Sony konzolján.

Hirdetés

Érdekes pletykák keringenek a Sony körül, ezúttal legújabb térérzékelő technológiájukról került elő néhány érdekes dokumentum. Bár a PlayStation is rendelkezik saját mozgásérzékelős kontrollerrel, úgy tűnik ez nem elég, készül az új kamera, ami a Microsoft Kinect lencséivel ellentétben az ujjakat is képes hűen lekövetni.

 

A fenti kép szerint az kezünkből pisztolyt formálva lőhetjük az ellenfeleinket halomra, egyszerűen a hüvelykujjunk behajlításával. Mivel erre a Kinect nem képes, elvileg ezzel a Sony felülmúlná a Microsoft megoldását, bár azt is tudjuk, hogy készül a Kinect 2, ami sok hiányosságát pótolja majd az első verziónak. A tervekben a legérdekesebb az, hogy az érzékelő a többi technológiával ellentétben, hang alapján érzékelné a mozgásunkat, akár egy hangradar. Mivel a fentiekből semmi sem hivatalos információ, tessék azokat pletykaként kezelni, de mindenképpen érdekes a feltételezés, főleg, hogy nem is olyan régen egész más hangzott el egy PlayStation Move reklámban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)